tirsdag den 10. august 2021

Mødeopstart efter sommerferien 2021

Venstres gruppe havde igår gruppemøde, vi glæder os til folkemødet på Møn om 2 uger. 

Kommende weekend er der kandidat-samling på landsplan, hvor alle kandidater samles i Fredericia, vi er vist desværre kun 3 der skal afsted. 

Ugens udvalgsdagsordner gennemgået. 












I dag møde i sundhed, senior og ældreudvalget. 

Dialogmøde med handicaprådet 2021: emner





Der er nu kun et tlf.nr, 5536 2910 som tager imod opkald, især ved tageimodbesøg, for at få en god hjemkomst med hjemmehjælp og hjælpemidler. Det er fortsat svært at rekruttere personale, men vi har gang i efteruddannelseshold. I hvert distrikt har der manglet 5-10 Pers. Som ferieafløsere, dvs. 50-70 personaler i alt. - Det er et stort problem!Problemer på Skovbo, er beboet af svære borgere med rehabilitering, for det meste går det godt, personalet er efteruddannelser, der er samtale ved indflytning og hver 14 dag, der er hjerneskadede, aflastningspladser - det er store opgaver med svært skadede borgere. Der bliver snart rejsegilde på sundhedscentret. 


Hjælpemiddeldepotet v/Carsten:








Der leveres så hurtigt som muligt, der er også åbnet op for at man kan komme forbi og  hente hjælpemidler. Meget fokus på arbejdsgange og fokuseret på god drift. Der er en stor byrde at opfylde hver eneste dag, mange skrives hele tiden ud fra sygehuse. Mange ting er dyre, eks. En bred seng koster 20.000 mere, der er store omkostninger på specialting. Dér er åbnet mere op for at borgerne kan komme forbi. Der er ryddet op på stedet, bedre lagerstyring og der er stadig pladsmangel. Der er gjort meget med værnemidler under Corona. 


Dialog med borgerrådgiveren, Else:

Der er i 2021 flere henvendelser end i 2020, som er mere komplicerede og har det rigtig svært med mange ting. Har i år haft 140 henvendelser. Åben borgerrådgivning har ikke givet mange henvendelser, det giver ikke mange henvendelser. 

Jeg synes det er meget alvorlige kritikpunkter vi får: 


















Dagsorden:

Særkost er indregnet så alle betaler der samme. Særkost laves på centralkøkkenet, kan ikke laves andre steder. Klassedysten fortsætter. Vi har svært ved at få ferieafløsere. Brugerundersøgelsen er i gang. Der gives som prøveperiode vaskehandsker til alle borgere, også dem der ikke har købt den servicepakke, det hjælper medarbejderne med bedre arbejdsforhold. 






Ingen kommentarer: