onsdag den 20. maj 2015

Temadag og Kommunalbestyrelsesmøde 30. april

I dag Temadag om Budget, de indledende snakke om foreslag i alle udvalg.

Herefter Kommunalbestyrelsesmøde, Div. anlægsregnskaber godkendt. Kommunens regnskab for 2014 godkendt og sendes til revisionen.
Sydhavnsvej 2, foran KulturArkaden nedrives og forskønnes.
Der igangsættes en ny planlægning for vindmøller i kommunen. Vi er forpligtet af staten til at undersøge om der er steder til vindmøller på land, - og dem vi havde fundet fungere ikke for borgere der bor i nærheden, nu undersøger vi om der er andre steder, eks. at fjerne 3 huse, og dem vil projektmagere så skulle opkøbe.Vandhandleplan1 for 2009-2015, sendes i høring, hvor vi som kommune vil arbejde for at opfylde lovgivningen, og samtidig strække os langt for at hjælpe de det omhandler.
Kommuneplantillæg for panteren godkendt. lang diskussion om der skal være offentlig administration, - der blev stemt om det, og beslutningen med flertal blev at det kan der, så man ikke begrænser sig på området, hvis der skulle komme nogen, eks. team danmark, (der er besluttet bygning af off. adm. i nybygning i tilknytning til Algade og nuværende rådhus til arbejdsmarkedsområdet). 
Jeg kommer med i samarbejdsforum - DGI Huset Panteren som formand for KIF.  
2,1 mio for det lukkede Vordingborg Kollegie i Kastrup, der er tilbage efter opøsning tilgår kassen, og at KIF komme med indstilling om hvordan beløbet anvendes på Panteren.

Ingen kommentarer: