torsdag den 12. oktober 2017

KB 12. Oktober, budget 2. Behandling

Budget:
Der er sparet 11. Mio, de udgår af driften, og der omprioriteres nye tiltag på 22. Mio.
Der var næsten enighed for flertallet og mindretallet, og tilsidst gik vi alligevel hver for sig.De sidste 4 år, har vi holdt sammen på pengene, fastholdt skatter på samme niveau. Nyt, Erhverv og kultur, idræt, flere penge til skolerne, fastholdelse af service på ældreområdet, grønne områder, forbedring af cykelstier, mad på et ældrecenter og meget meget mere. 
Vi kan ikke alle få vores ønsker med i et budget, hvor der er givet håndkantslag på at vi har en aftale. Jeg havde rigtig gerne set at der i Flertalsgruppens budgetforeslag også var sat penge af til en overgang på Næstvedvej ved Kastrup skole-afdeling (ved Fakta) når den nye vejforbindelse i forlængelse af broen over jernbanen på Sct. Clemensvej bliver lavet. Jeg har aftalt med Venstres gruppe at det skal med i næste budget, da pengene naturligvis må findes! (Jeg har lavet seperat læserbrev herom).
Ny Tildelingsmodel til skolerne, oversendes til den kommende kommunalbestyrelse og der nedsættes et pgf. 17, stk. 4 udvalg, som skal bestå af både politikere og embedsmænd.
Spotsprøjtning og borgerombudsmand blev vendt. 
Der var 18 afstemninger, hvor vi måtte op og stemme 18 gange. Det tog 2,5 time. 
Herefter et par sager om boligselskaber og kommuneplantillæg.  Lukket sag om køb af ejendom.
Tillægsdagsorden lukket sag om job og borgerservice. Det var sidste møde inden valget.

Ingen kommentarer: