tirsdag den 11. december 2018

Lindholm

I dag havde Venstres bestyrelse og Venstres kommunalbestyrelsesgruppe i Vordingborg vi møde med Inger Støjberg om Lindholm, som pt. Er med i finanslovsforhandlingerne for at blive det 3 udrejsecenter for Danmark. Der er i øjeblikket et i Sjælsmarke og Ikast. Der er nu behov for et 3. Når en flygtning er på tålt ophold, vil det sige, at de har afsonet deres straf i et dansk fængsel og kan frit rejse hjem til hjemlandet. Hvis de ikke vil det, kan de blive i DK, og må ikke frihedsberøves, men vi kan forlange at de bliver på et bestemt sted. 

De skal tjekke ind og ud, så vi ved hvor de er, og de skal komme hjem og sove. Hvis de ikke overholder det flere gange i træk, venter et nyt fængselsophold på 9 måneder. Det vil være i et skrabet fængsel, hertil er fængslet på Falster for ”godt” og der bruges det der er i Ringe. 

Fangen der har begået voldsom kriminalitet kan altid rejse frit hjem, - så derfor er det målet at opholdsstedet er skrabet. Hvis de vil rejse frit hjem, kan hjemlandet ikke nægte at modtage dem.

For DK er det faktisk billigere at sende dem med et chartret fly hjem, end at huse dem, -  men hvis lufthavnen i hjemlandet får nys om det, vil de måske ikke lade flyet lande. Dernæst oplever vi at de konverterer til kristne, i Ikast ofte er mænd konverteret til frikirken og kvinder til Jehovas vidner, - og så vil hjemland heller ikke have dem. Det sker at de når de står i hjemlufthavnen at de siger de er blevet kristne og også homoseksuelle, - så vil landet heller ikke have dem. 

Folkevandringen i Europa stopper ikke, - derfor er vi nød til at gøre noget. 

Det er en dyr løsning, men der er ikke en gratis løsning, da der er brug for et 3 udrejsecenter. Men sørgeligt er det, at det netop er i Vordingnborg Kommune. Øen er statsejet, og derfor er den anvendelig. 

Ingen kommentarer: