onsdag den 27. november 2019

Kommunalbestyrelsesmøde 27. November

Alle institutioner er bedt om at holde igen, (hyrdebrev) da vi er tæt på at overskride servicerammen, og kan fra staten risikere strafafgift - der er også taget meget af kassen i år!
Straksrenovering i DGI-huset, gulv og skillevæg, toiletter på Mosegaarden, og 1,4 til andre idrætsfaciliteter.
Satellitten lovliggøres med nyt ventilationsanlæg.
Der er opstået præcedens for at søge frihed fra privatskoler for grundskyld. Nu Vordingborgskolen (gl. husholdningsskole). Der er lighedsprincipper. 
Skolen for livet, Møn, får lov at bygge ud, ny lokalplan.
Endelig kommunetillæg for politik om store solcelleanlæg. - nu på plads, borgere og naboer er hørt, politikken er på plads, så mangler vi bare investorer, - måske bliver det en udfordring i Barmosen, da det er lavbundsområder med risiko for oversvømmelse. Og man forventer at der findes tilslutningsmuligheder til strømnettet.  Så nu mangler vi bare investorerne!
Wind Estate vil gerne sætte vindmøller op på Kadet Banke 13 km. Syd for Møns klint. (Flere møller end der allerede er planlagt).  Sendes i høring.
Nye spildevandstakster. 
Mere fleksibel udlejning i Domea boligselskab.
Samdriftsaftale museum SydØstdanmark, staten vil ikke længere give støtte til at museet kan drive Køng Museum og Museumsgården Møn, der arbejdes derfor at de fremover skal drives af museets venner, i Køng og på Møn. Lidt ala da man lavede egnshusene. 
Lukket sag, med salg af erhvervsareal. 
Hurtigt møde i dag, 45 min. 🙂





Ingen kommentarer: