onsdag den 24. marts 2021

Kommunalbestyrelsesmøde digitalt 24. Maers 2021












Vi kæmper videre med at beholde vores pylon ved vores erhvervsområde i Stensved.Borgerrådgiverens rapport, der kommer nogle anbefalinger, som vi vil følge, bl.a. Inddrage borger og borgerrådgiver og blive bedre skriftligt. Også hjemmesiden skal opdateres. 

Regnskab for 2020, viser en god økonomi, idet underskud “kun” er 20 mio, og var beregnet til 120 mio. vi fik 53 mio. i COVID tilskud. 
Vi ligger i landet med en af de laveste indkomster pr. Borger. 
Skolerne får lov til at beholde deres uforbrugte midler på 3%, Socialdemokratiet ville kun overføre 1%, men med vores protest lykkedes det at beholde de 3%. 
Der overføres 58 mio. til næste år. 
Østmøns vandværker indgår samarbejde for at sikre drikkevandsforsyning.
Havneændring af lokalplan på Masnedø - bagsiden der hvor det gamle gartneri lå, sendes 9 høring. 
Jeg efterlyste opsætning af løberen, figuren fra fodboldbanerne i Vordingborg, den skal op ved DGI-huset, og afventer nu placering af det nye springcenter. 
Projekt, det gode børneliv gør at alderen for at starte i institution flyttes fra 2 år og 10 mdr. til 3 år. Det koster 2 mio. som skal indgå i efterårets budgetforhandlinger. 

SF foreslår at der ikke sendes bevægende afgørelser ud til borger fredag eftermiddag. 
c foreslår at store vindmøller på land tages ud af kommuneplanen, - det oversendes til næste plan for kommuneplanen, da vi i Venstre tror der er lovpligt i planloven til at udpege arealer til vindmøller i kommunens plan. 
A foreslår sundhedsprojekt mod fysisk inaktivitet for børn og unge i foreninger. 
Et par lukkede sager. 

Ingen kommentarer: