torsdag den 1. december 2022

Klima & Teknik 30.11.2022

Ja, som bekendt tabte vi jo fodboldkampen mod Australien🥹


Der gik høns i dagsordnen - se nedenfor 🤣

 



Kommuneplan gennemgået og sendes til kommunalbestyrelsen.

Jeg bød ind med, at jeg ønsker at vi beholder en projektmulighed ved Hjelm Bugt, i den oprindelige form, da vi aldrig igen får en mulighed for at få kystnære udviklingsmuligheder. V+K stemte sammen.
Personligt ønsker jeg også at der gives tilladelse til avanceret vandbehandling eks. Rensning for organiske mikroforureninger (pesticider og opløsningsmidler, organisk stof og fluorid, hvis det skønnes forsvarligt. 
Jeg ønsker ikke at udelukke avanceret vandbehandling, men at der benyttes vandrensning med også kaldet filtrering med aktivt kul, som vil give en bedre samfundsøkonomi. 
Dette i stedet for at blive ved med at lave nye dyre vandboringer.  
I øvrigt tror jeg på, at med den vedblivende forøgende vandundersøgelser, vil vi alligevel ende der. 
Der skal opgraderes på beredskabsplanen for strømsvigt. 
Der bruges 900.000 på registrering af vejtræer og foretages livsforlængende hjælp på træer over hele kommunen. - Ja vi er er utrolig rige, når vi kan bruge personale til alt det her træregistrerings-rytteri! Der laves kystsikring med sten, ved Ore Strand.  
Der gik høns i den - der var flertal for at man i byzone må have 1 hane og 15 høns. 
Coop ansøger om tilladelse til ny butik i Ørslev på Fragevej. Se billede. Sendes i høring. 
Planlægning af boligområde Rosenholmene sættes igang. 
Bocartbane ved afkørsel 41, der vil blive lavet støjvold, de skulle kun larme som græsslåmaskine. Støjgrænser skal overholdes. Når den først er etableret, vil den støj hvis den når støjgrænsener nået, kan andet ikke ligge i erhvervsområdet, godt for borgeren men begrænser erhvervsområdet.
 






Ingen kommentarer: